Loading color scheme

Lola Astanova

Lola Astanova je celosvětové uznávanou klavíristkou.

Na klavír zahraje mistrovsky vše od Beethovena až po Freddie Mercuryho. Krom toho je velmi okouzlující a stylová. Na sociálních sítích ji lidé titulují jako nejvíce sexy klavíristku na světě. Její koncerty mají obrovský úspěch a svá turné rozšiřuje o stále více zemí.
Lola má tu čest hrát s těmi nejlepšími orchestry na světě, spolupracuje s renomovanými dirigenty a hudebníky. Své koncerty beznadějně vyprodává a videa z jejích vystoupení na internetu sbírají miliony zhlédnutí.
Není sporu o tom, že Lola Astanova je nádherná a působivá žena, která se nestydí za svůj sex-appeal. Vystupuje ve skvostných modelech a pokaždé má na nohou vysoké podpatky. Sama srovnává vážnou hudbu s dobrým vínem a je toho názoru, že vážná hudba by měla být součástí kulturní výchovy každého člověka.
18. listopadu 2019 vystoupí v jednom z nejkrásnějších sálů v Čechách, v Obecním domě. Její vystoupení bude pod taktovkou Arkadya Beryna doprovázet orchestr Thüringen Philharmonie.


Lístky můžete zakoupit v síti Ticketstream, Ticket Art, na pokladně Obecního domu, nebo na stránkách organizátora koncertu: https://berin-iglesias.art

AKTUÁLNÍ ČÍSLO

Naši partneři

komora clen

Audi

smart 270x371 02

Paliy

Banner LaVino

Banner cafedock

Banner cafedock2

onix

Banner felixir

Banner lexus

Banner Lazne

Banner reviderm

Banner napoleon